Hindoe-Beelden

Hindoe-Beelden

In deze categorie bieden we u bijzondere beelden van Hindoe Goden en Godinnen, zoals: Dewi Sri, Dewi Tara, Ganesha en Shiva. Zij spelen allen een belangrijke rol binnen het Hindoeïsme. Zoals Dewi Tara; godin van de schoonheid en vruchtbaarheid en Dewi Sri;  de Rijstgodin, welke men om zegening vraagt voor een goede rijstoogst. Maar ook Shiva; de achtarmige god van de schepping en vernietiger van het kwade. Tevens vele uitvoeringen van Ganesha; de Hindoe God met het olifanten hoofd. Alle beelden zijn op zeer vakkundige wijze voorzien van authentieke rijkelijk versierde kenmerken.

Dansende Shiva Bronzen Kandelaar 45 cm

€399,00 Excl. BTW: €329,75

#

8-armig Shiva-beeld dansend weergegeven middels dit prachtige bronzen beeld. De armen zijn allen voorzien van een kandelaar. De Shiva Nataraja, ‘de koning van de dans'. Shiva wordt hierbij afgebeeld als kosmische danser Kootan, die in een kring van vuur zijn goddelijke dans verricht om een vermoeid ..

Dewi Tara Beeld 40 cm

€65,00 Excl. BTW: €53,72

#

Dewi Tara; Hindoe Godin van de Schoonheid en Vruchtbaarheid. Prachtig gedetailleerd beeld voor binnen en buiten...

Ganesha Beeld Blessing Color 25 cm

€49,95 Excl. BTW: €41,28

#

Bronskleurige Ganesha gehuld in kleurrijk gewaad...

Ganesha Beeld Lavasteen 70 cm

€1.175,00 Excl. BTW: €971,07

#

Gedetaileerd beeld van Ganesha. Deze vakkundig gehakte Hindoestaanse Half-god draagt vele attributen bij zich. Duidelijk waarneembaar is de cobra aan de voorzijde van zijn lichaam. Tevens draagt hij in zijn armen de strop en de bijl en, ligt in zijn rechterhand de afgebroken slagtand. Het olifantenh..

Ganesha Brons Beeld 20 cm

€119,95 Excl. BTW: €99,13

#

Ganesha van brons, volledig handgemaakt...

Ganesha Exclusive 60 cm

€250,00 Excl. BTW: €206,61

#

Bijzondere Ganesha zittend tegen een prachtig bewerkte spits toelopend plateau...

Ganesha Gietsteen Tuinbeeld 40 cm

€79,00 Excl. BTW: €65,29

#

Ganesha beeld gemaakt van donkerkleurig gesteente. De hindoe-god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van alle reizigers. Er wordt tot Ganesha gebeden bij de aanvang van een nieuwe belangrijke periode, zoals bijv. een verhuizing of een nieuwe baan. ..

Ganesha Tuinbeeld 50 cm

€199,00 Excl. BTW: €164,46

#

Sierlijke Ganesha zittend in een zegenende houding. Hierbij is de opgeheven rechterhand met de handpalm naar buiten gekeerd.  Een prachtig beeld van deze Hindoestaanse beschermer der Reizigers én de beschermheilige welke helpt bij aanvang van elk nieuw begin...

Ganesha Tuinbeeld Gietsteen 80 cm

€379,00 Excl. BTW: €313,22

#

Groot Ganesha-beeld gemaakt van winterharde gietsteen. Deze Hindoe-god is voortgekomen uit de prachtige legende waarbij een olifantenhoofd teruggeplaatst werd op het lichaam van Ganesha, de zoon van Shiva, en zo de godheid werd van kennis en wijsheid. ..

Ganeshabeeld 30 cm

€52,50 Excl. BTW: €43,39

#

Bronskleurig massief Ganeshabeeld, leuk als tuin of woondecoratie...

Ganeshabeeld Aura Wit 40 cm

€79,00 Excl. BTW: €65,29

#

Sereen Ganeshabeeld met auraboog. Ganesha gezeten op de lotus-troon, omringd door alle attributen die de Hindoe-God met het olifantenhoofd zo kenmerken. Álles wat u ziet aan attributen bij Ganesha heeft een diepere betekenis. Zelfs zijn dikke buik, welke het universum symboliseert...

Ganeshabeeld Natural 65 cm

€325,00 Excl. BTW: €268,60

#

Eenvoudig doch vakkundig bewerkt beeld van Ganesha. Zittend op een sokkel. Geheel handgehakt van massief blanke groensteen...

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 21