Hindoe Goden

Hindoe Goden

De hindoe God Shiva is de god der schepping en vernietiger van het kwade. Tevens staat hij voor het algehele welzijn van alle wezens. Shiva is de verwoording van kennis van het allerhoogste wezen. 

Dansende Shiva Bronzen Kandelaar 45 cm

€399,00 Excl. BTW: €329,75

#

8-armig Shiva-beeld dansend weergegeven middels dit prachtige bronzen beeld. De armen zijn allen voorzien van een kandelaar. De Shiva Nataraja, ‘de koning van de dans'. Shiva wordt hierbij afgebeeld als kosmische danser Kootan, die in een kring van vuur zijn goddelijke dans verricht om een vermoeid ..

Rama en Sita Tuinbeeld 60 cm

€115,00 Excl. BTW: €95,04

#

Dé 'Romeo en Julia' van het Hindoeïsme: Rama en Sita. Een prachtige legende over 2 geliefden welke elkaar door een ontvoering kwijtraken en, bij terugkomst, elkaar alsnog geheel verliezen. Overmand door verdriet wil Sita niet meer leven, waarna de god van het vuur Sita's hand pakt, haar nog mooier m..

Shiva Bronzen Beeld 47 cm

€345,00 Excl. BTW: €285,12

#

Bijzondere weergave van dansende Shiva middels dit gedetailleerd bewerkte achtarmige bronzen beeld. De dansbewegingen verbeelden de 5 activiteiten van Shiva:  Schepping, Instandhouding, Vernietiging, Energie en Verlossing van de wereld. ..

Shiva Naranja Beeld Brons 35 cm

€179,00 Excl. BTW: €147,93

#

Prachtige bronzen weergave van een dansende Shiva Naranja. Deze bewegingen staan voor: Schepping, Instandhouding, Vernietiging, Energie en Verlossing van de wereld. Het trommeltje in zijn bovenste rechterhand staat voor de schepping, de vlam in zijn bovenste linkerhand voor vernietiging. De voorste ..

Shiva Torso Beeld 80 cm

€650,00 Excl. BTW: €537,19

#

Gedetailleerde torso-beeld van Shiva, handgemaakt van groensteen en bewerkt met een zwart/grijze winterharde patineer. ..

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5