Hindoe Godinnen

Hindoe Godinnen

Binnen het Hindoeïsme zijn Dewi Tara en Dewi Sri de meest bekende godinnnen. Dewi Tara is de Hindoe Godin van de Schoonheid en Vruchtbaarheid. Kenmerkend door de geurige bloem op haar schouder, toppunt van vrouwelijkheid en sereniteit. Tevens Dewi Sri, de rijstgodin, alwaar men de zegening vraagt voor een goede rijstoogst. Op haar schouder draagt zij een sierlijke korenaar.

Dewi Hindoe Godin Lavasteen 100 cm

€1.595,00 Excl. BTW: €1.318,18

#

Pronkstuk uit onze collectie; rijkelijk versiert beeldhouwwerk van Godin Dewi, geknield, met in haar armen een waterkruik (Eventueel aan te sluiten op watertoevoer). Deze Hindoe-godin is ontstaan uit topkwaliteit lava-gesteente. Een proces van weken precisiewerk door de ware ambachtsman. Het gehele ..

Dewi Tara, Hoofd met Pot 60 cm

€285,00 Excl. BTW: €235,54

#

Buste van Dewi Tara, Hindoe Godin van de Schoonheid, welke een pot draagt op haar hoofd. Deze kunt u eventueel decoreren met planten en/of bloemen...

Tuinbeeld Dewi Groensteen Staand 120 cm

€600,00 Excl. BTW: €495,87

#

Charmante statige verschijning, dit tuinbeeld van de Hindoestaanse Godin Dewi. Zij draagt een pot in beider handen. Handgemaakt van bruin-bronskleurig gepatineerde groensteen...

Tuinbeeld Dewi Sri Rijstgodin 100 cm

€1.295,00 Excl. BTW: €1.070,25

#

Ranke Dewi Sri, zittend op hoge sokkel. Dewi Sri is de rijstgodin alwaar Hindoes hun gebed aan richten wanneer de rijstoogst binnengehaald moet worden, hierbij vraagt men om een vruchtbare oogst. De versieringen op het beeld krijgen een extra dimensie doordat de donkere lavasteen bewerkt is met een ..

Tuinbeeld Dewi Tara Torso 90 cm

€1.100,00 Excl. BTW: €909,09

#

Groot beeld van de Hindoestaanse Godin Dewi Tara. Buste, torso/hoofd van de godin van de schoonheid en vruchtbaarheid. Draagt unieke hoofdtooi. Bruin-bronze lavasteen met subtiele kleuraccenten. Een imposant kunstwerk!..

Tuinbeeld Godin Dewi Staand 160 cm

€1.525,00 Excl. BTW: €1.260,33

#

Charmant Beeldhouwwerk van Hindoe-godin Dewi. Staand op een sokkel. Haar lichaam verrijkt met gedetailleerde versieringen en prachtige hoofdtooi. Beeld van opkwaliteit lava-gesteente welke is voorzien van bruine winterharde patineer. ..

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6