Kwan Yin

Kwan Yin

Kwan Yin, ookwel Guanyin, Quan Yin of Kwan Im genoemd; de vrouwelijke boeddha uit het Chinese Boeddhisme. Zij is de Godin van de vrede, compassie, mededogen en genade alsmede de Godin van de Zee. Binnen het Taoïsme wordt zij zelfs als onsterfelijk ervaren, zeggende; 'Ik luister naar de geluiden of schreeuw van deze wereld'. Kwan Yin heeft in sommige uitvoeringen een vaas in haar handen. Deze vaas bevat reddend water en wordt door haar uitgegoten over de aarde waarbij een ieder die in gevaar is wordt gered.

Kwan Yin Beeld 65 cm

€212,50 Excl. BTW: €175,62

#

Gedetailleerd beeld van een serene Kwan Yin of Kuan Yin. Zij is de 'Godin van de Vrede, Compassie, Genade en Troost'. Gemaakt van steen met een brons/koperkleurige tint. De betekenis van haar naam luidt: 'Ik luister naar de geluiden van de wereld'.  ..

Kwan Yin Beeld Blessing 60 cm

€259,00 Excl. BTW: €214,05

#

Uniek houtsnijwerk van de Chinese Vrouwelijke Boeddha; Kwan Yin of Kuan Yin; 'Godin van de Vrede, Compassie, Genade en Troost'. Zij draagt hier een vakkundig bewerkte mantel met verfijnde details. Haar rechterhand opgeheven in een zegenende houding. In haar hand is het vaasje met nectar afgebeeld. D..

Kwan Yin Torso Beeld Lavasteen 70 cm

€895,00 Excl. BTW: €739,67

#

Uniek torsobeeld van Kwan Yin gemaakt van bruin-bronskleurige lavasteen. Vriendelijk gelaat. Deze vrouwelijk boeddha en Godin van de Vrede draagt in haar hoofdtooi een gedetailleerde afbeelding van Gautama Boeddha...

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3