Als passie voor beeldende kunst

een persoonlijke bezieling wordt, ontstaat er een droom welke realiteit moet worden…En dat gebeurde in 2011, het jaar dat besloten werd om ‘BeeldenVallei’ te realiseren.

Tijdens vele voorafgaande reizen was er keer op keer die fascinatie voor de prachtig vormgegeven beelden en kunstwerken die met name de Aziatische landen boden. Pracht van een kwaliteit die hier in Nederland moeilijk te vinden was. Na veel pionieren kwamen we in contact met beeldhouwers en kunstenaars die van ruwe blokken natuursteen en eerlijke houtsoorten, prachtige objecten creëerden. Veelal met de hand vervaardigd, ieder exemplaar authentiek en uniek.

Inmiddels, vele ervaringen rijker, werken we nauw samen met de allerbeste ambachtslieden. Bieden we u een brede collectie afkomstig uit vele landen. Tijdens de inkoopreizen selecteren we ter plekke de mooiste objecten welke vervolgens per boot worden verscheept naar Nederland. De constant vernieuwende collectie is te aanschouwen bij onze buitenlocatie mét showroom te Veenendaal, alwaar u de beelden en sokkels evt. direct kunt meenemen. Tevens leveren we door heel Nederland én daarbuiten.

De enorme collectie is divers te noemen; Boeddhabeelden, abstracte beelden, designbeelden, dierenbeelden, pagodes, sokkels etc. We heten u van harte welkom bij BeeldenVallei!

Hartelijke groet,

Jolanda Brouwer, eigenaresse